Diensten

Wat kan ik voor je betekenen?

Schoonheidsbehandelingen

Samen met het Nederlandse product NOUVITAL kun jij op een verantwoorde manier je huid in conditie houden en verbeteren. Voor iedere beurs is er de mogelijkheid om je te laten behandelen. Standaard is de massage die je in alle programma’s van mij ontvangt. Deze is ook iedere keer anders, afhankelijk van hoe jij je voelt, en waar behoefte aan is. Je kunt namelijk kiezen uit delen van de anti-stress massage, de product (serum) massage, en de kwasten massage. Vanaf NOUVITAL 5  is de edelsteen/mineralen massage mogelijk.

Je kunt uit 7 verschillende NOUVITAL programma’s kiezen. Je krijgt extra korting als je om de 4 á 5 weken komt. Ook kun jij in mijn salon producten kopen om thuis te gebruiken. Je kunt als je van zachtheid en aandacht houd helemaal bijkomen bij Salon Bella Bashé.

Massage

Last van je schouders en je nek? Een heerlijke rug en nek massage van 30 minuten kan al een verschil maken. Ik ga alle spieren langs, op een manier die bij je hoort. Hetzelfde geld voor armen en benen. Ik geef geen sportmassages.

Anti-stress massage

De door Odette Schuurmans ontwikkelde anti-stress massage is gebaseerd uit aspecten van de Chinese geneeskunst, waarin de acupunctuur punten een belangrijke basis vormen voor deze heerlijke ontspannende vorm van masseren. Vooral het aanraken van de oren en de hoofdhuid nemen een groot deel van deze massage in beslag. Als je het heerlijk vindt wanneer er aan je hoofd en haar wordt gezeten… (voor mij het summum) dan is deze massage echt iets voor je.

Ik begin de behandeling met een voetenbad en eindig met een voeten massage van +/- 50 minuten.

Kwasten massage

Als je van een zachte aanraking houd, en je vochthuishouding een steuntje kan gebruiken, is de kwasten massage fijn om te ervaren. Het is rustgevend en kalmerend. Bovendien wordt overtollige vocht naar de lymfe toe afgevoerd.

Verder kun jij ook terecht voor coaching en healing.

Shoppen